Mocht je interesse hebben om nader met mij en mijn werk kennis te maken, dan is het mogelijk mij in te huren voor verschillende projecten. Onderstaand vind je enkele voorbeelden. Of neem gewoon contact op via de mail.

WORKSHOPS

In kleine groepen of op individuele basis draag ik mijn kennis en passie voor het schrijven over. De workshops vinden zowel op aanvraag als op inschrijving plaats. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via de mail of bel: 0628127143

SCHRIJFCOACHING

Wil je een verhaal schrijven maar weet je niet hoe? Werk je aan een paper, roman of boek en wil je een frisse blik? Je kan mij inhuren als schrijfcoach. Ik lees je werk en geef je gedegen feedback zodat je verder kunt. Wanneer gewenst kan er een begeleidingstraject starten. Kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid tekst.  Om een indicatie te geven: prijzen variëren tussen de 75 en 500 euro.  Je kan mij ook inhuren via www.bravenewbooks.nl (een iniatief van Bol.com en Singeluitgevers)

HET PORTRET IN WOORDEN

Wil je het verhaal van je ouders, familie of een bijzondere oom of tante vastleggen maar kom je er zelf niet aan toe? Wil je iemand een bijzonder cadeau doen bijvoorbeeld bij een afscheid? Ik schrijf in opdracht persoonlijke portretten.  Het is mogelijk om het geheel in samenwerking met een boekbinder mooi vorm te geven. Prijzen in overleg.

GEDICHTEN OP MAAT

Gedichten of korte verhalen op aanvraag. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, een overlijden of een andere bijzondere gebeurtenis waaraan je graag betekenis wilt verlenen. Prijzen in overleg.

FESTIVALS

Sinds enige tijd beschik ik over een Schrijfwagen. Hiermee trek ik langs festivals waarin ik mini-workshops geef of persoonlijke begeleiding in de kunst van het schrijven.  Prijzen in overleg.

 

Voor meer informatie en prijzen: neem contact op via de mail.